2018-2019 YILI İÇİN ADAY VELİLERİMİZE YÖNELİK : SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

1.Bursluluk sınavındaki sınav kitapçıkları neden öğrencilere verilmiyor ?
Gül Kevser Yüzbaşıoğlu

Bursluluk sınavı sorularımız hangi konulardan sorulacağı, sınav tarihinden en az iki ay önce İnternet sayfamızda açıklanır. Okula Giriş Sınavı sorularımız, Nesibe Aydın Eğitim Kurumları ve Aydın Yayıncılığın teklifli sorularıdır.

Sınav kitapçıklarınız 3 yıl süreyle optik kağıdı içinde şeklinde saklanır. İsteyen öğrencimiz, eğitim uzmanımız gözetiminde sınav kitapçığını inceleyebilir. İnceleme sırasında fotoğraf veya görüntü alınmasına izin verilmez.

2.Sanatsal yetenekli öğrencilere burs veriliyor mu?
Fırat AKGÜL

Spor, Sanat ve Müzik alanındaki yetenek burslarımız genellikle kayıtlı öğrencilerimize verilmektedir. Ancak öğrencimizin taşıyacağı özel yetenek durumları Burs Kurulumuz tarafından değerlendirilebilir. Aynı zamanda öğrencimizin Okul Giriş Sınavlarından da yeterli puan alması beklenmektedir.