Kocaeli Fen ve Anadolu Lisesi : Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

Şehrin Kalbinde Bir Eğitim Üssü..

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; her öğrencisiyle birebir ilgilenen, okul-öğrenci iletişiminin kuvvetli olduğu, başarı odaklı bir kurumdur. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar.
Nesibe Aydın Okulları (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul, Anaokulu): verdiği kaliteli eğitim ve dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır. Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır. Anaokullarımızda ve ilkokullarımızda yapılan PYP çalışmalarıyla, Lisemizde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) alt yapısı oluşturulmaktadır.

Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi (9, 10, 11 ve 12. sınıf olacaklar) için, 24 ŞUBAT 2019 PAZAR günü yapılacak sınavla, kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Okula Giriş ve Bursluluk sınavımızda sorulacak soruların konularını ve sınav sonuçlarına göre verilecek burs oranlarını Sınav Konuları menüsünden inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için 0 850 733 1984 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yahya Kaptan Mh. Şehit Ergün Köncü Sk. No:51 İzmit / Kocaeli
HARİTADAKİ YERİMİZ