Yıldızlar Kampüsü Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

Nesibe Aydın, YILDIZLAR’ını, Bağlıca Kavşağı’ndaki YENİ KAMPÜSÜNE taşıyor!

Kurulduğu 1998 yılından 2015 yılına kadar onbinlerce öğrencimizin hayallerini gerçeğe dönüştüren, hedefledikleri üniversite ve bölümlere yerleşebilmeleri için gerekli akademik bilgileri, kişisel disiplini ve çalışma alışkanlıklarını kazandıran, Nesibe Aydın Dershanesi, Haziran 2015’te dershanelerin yasa gereği kapanması nedeniyle, tüm öğretim kadrosu ile birlikte: NESİBE AYDIN YILDIZLAR LİSESİ'ne dönüşmüştür. 9, 10, 11 ve 12. sınıf olmak üzere, toplam 700 öğrencisine 3 yıldır TAM GÜN eğitim veren Yıldızlar Lisesi, Üniversite Sınavlarında hedefi yüksek olan ve Türkiye Derecesi yapmak isteyen öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmeye devam edecektir.

17 yıllık dershane geçmişimizin verdiği avantaj ile okulumuzdaki öğrencilerin herhangi bir özel öğretim kursu ya da özel derse ihtiyaçları bulunmamaktadır.

Nesibe Aydın Okullarının, Cambridge Okulu ünvanı almış olması nedeniyle, İngilizce derslerinde “Cambridge Okullarının Programı” uygulanmaktadır.

Yıldızlar Ortaokulu (5,6,7 ve 8.sınıf olacaklar) için 17 MART 2019 PAZAR günü yapılan sınavla; kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Yıldızlar Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi (9,10,11 ve 12.sınıf olacaklar) için 24 ŞUBAT 2019 PAZAR günü yapılan sınavla; kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için
(0 312 418 07 78) numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz yada Kocatepe Mah. Hatay Sk. No:22 Kızılay / Ankara adresimizdeki Yıldızlar Lisesi’ne gelebilirsiniz.

Not: 2019 Eylül ayından itibaren Yıldızlar Lisemiz, Ümitköy'de inşa edilen yeni kampüsümüzde eğitim-öğretime başlayacaktır.
HARİTADAKİ YERİMİZ