Gaziantep İlkokulu Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

“GAZİANTEP'in EĞİTİMDEKİ YENİ YILDIZI...”

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; her öğrencisiyle birebir ilgilenen, okul-öğrenci iletişiminin kuvvetli olduğu, başarı odaklı bir kurumdur. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar.
Nesibe Aydın Okulları (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul, Anaokulu): verdiği kaliteli eğitim ve dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır. Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır. Anaokullarımızda ve ilkokullarımızda yapılan PYP çalışmalarıyla, Lisemizde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) alt yapısı oluşturulmaktadır.

Gaziantep’te, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacak olan, Nesibe Aydın Gaziantep Okulları’nın haberini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Gaziantep’in en gözde bölgesi olan Şehit Kamil’de, İkonova bitişiğinde inşa edilecek, 1.200 öğrencilik kampüs içinde yer alacak okulumuzu, Gaziantep’in önde genel sanayici ve işadamlarından Sn. Murat Çıplak, akademisyen hocamız Sn. Dr. Bilal Çıplak ile ortak bir şekilde gerçekleştireceğiz. Ayrıca projemizde, yönetim kurulu üyesi olarak, Gaziantep’in en başarılı okul yöneticilerinden Sn. Kamil Hacıoğlu da görev alacaktır.

Anasınıfı (4 ve 5 Yaş) gruplarına, İlkokul 1, 2, 3 ve 4.sınıflarına ön görüşme ile kontenjan dahilinde, öğrenci alınır.

Ön görüşmeler Başlamıştır.

Ortaokul (5,6,7 ve 8.sınıf olacaklar) için 17 MART 2019 PAZAR günü yapılan sınavla; kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Fen ve Anadolu Lisesi (9,10,11 ve 12.sınıf olacaklar) için 16 MART 2019 CUMARTESİ günü yapılan sınavla; kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Okula Giriş ve Bursluluk sınavımızda sorulacak soruların konularını ve sınav sonuçlarına göre verilecek burs oranlarını Sınav Konuları menüsünden inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için 0 850 733 1984 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.

15 Temmuz Mah. 148063.Cadde, Şehit Kamil - GAZİANTEP

Haritada Yerimiz