Kocaeli Kampüsü Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

“KOCAELİ'nin EĞİTİMDEKİ YENİ YILDIZI...”

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; her öğrencisiyle birebir ilgilenen, okul-öğrenci iletişiminin kuvvetli olduğu, başarı odaklı bir kurumdur. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar.
Nesibe Aydın Antalya Okulları (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul, Anaokulu): verdiği kaliteli eğitim ve dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır. Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır. Anaokullarımızda ve ilkokullarımızda yapılan PYP çalışmalarıyla, Lisemizde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) alt yapısı oluşturulmaktadır.

Konya ve Antalya illerimizde 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılan okullarımızdan sonra, büyük bir gurur ve motivasyonla Nesibe Aydın Kocaeli ve Mersin Okullarımız, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında eğitim hayatına başlayacaktır.

Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi (9, 10, 11 ve 12. sınıf olacaklar) için, 25 MART 2018 PAZAR günü yapılacak sınavla, kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Okula Giriş ve Bursluluk sınavımızda sorulacak soruların konularını ve sınav sonuçlarına göre verilecek burs oranlarını Sınav Konuları menüsünden inceleyebilirsiniz.

Kocaeli Okullarımız ilgili detaylı basın bildirimizi okumak için tıklayınız.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için 0 850 733 1984 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yahya Kaptan Mh. Şehit Ergün Köncü Sk. No:51 İzmit / Kocaeli
HARİTADAKİ YERİMİZ