+90 850 733 1984                EN

Çankaya İlkokulu Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; her öğrencisiyle birebir ilgilenen, okul-öğrenci iletişiminin kuvvetli olduğu, başarı odaklı bir kurumdur.Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar.

İlkokumuz ÇANKAYA semtinde yer alan; 4-5 yaş Anaokulu ve İlkokul 1,2,3 ve 4.sınıf öğrencilerinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış binasında eğitim vermektedir.Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır. Anaokullarımızda ve ilkokullarımızda yapılan PYP çalışmalarıyla, Lisemizde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) alt yapısı oluşturulmaktadır.

Anasınıfı (4 ve 5 Yaş) gruplarına, İlkokul 1, 2, 3 ve 4.sınıflarına ön görüşme ile kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Ön görüşmeler Başlamıştır.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için (0 312 498 24 24) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Roze Martin Caddesi (Rabindranath Caddesi) 719.sok. No:2 Yıldız,Çankaya / Ankara
HARİTADAKİ YERİMİZ