DİYARBAKIR Okulları Aday Öğrenci Kabul Süreci

“DİYARBAKIR'ın EĞİTİMDEKİ YENİ YILDIZI...”

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; her öğrencisiyle birebir ilgilenen, okul-öğrenci iletişiminin kuvvetli olduğu, başarı odaklı bir kurumdur. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar.
Nesibe Aydın Konya Okulları (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul, Anaokulu): verdiği kaliteli eğitim ve dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır. Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır. Anaokullarımızda ve ilkokullarımızda yapılan PYP çalışmalarıyla, Lisemizde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) alt yapısı oluşturulmaktadır.

Diyarbakır’da, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacaktır. Diyarbakır'da eğitime yıllarını vermiş olan Kurucularımız,  Aziz ADIGÜZEL, Mehmet Emin AVCI ve işadamı Yusuf SÜNBÜL ile yola çıktık.  18.000 metrekare kapalı alana sahip olan okulumuzda yaklaşık 1200 öğrenciye eğitim  vermeyi planlıyoruz.  Projemizde ayrıca Yönetim Kuruluı üyesi olan Psikolog  Erdem AYYILDIZ ile Okul Koordinatörü olarak çalışmayı planlıyoruz.

Anasınıfı (4 ve 5 Yaş) gruplarına, İlkokul 1, 2 ve 3.sınıflarına ön görüşme ile kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır. Ön görüşmelerimiz 2019 yılının Şubat ayında başlayacaktır.

İlkokul (4.sınıf olacaklar), Ortaokul (5, 6, 7 ve 8. sınıf olacaklar) için  MART 2019'da  yapılacak OKUL GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVIYLA;

Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi (9, 10, 11 ve 12. sınıf olacaklar) için, ŞUBAT 2019'da yapılacak OKUL GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVIYLA, kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için 0 850 733 1984 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.