+90 850 733 1984                EN

Diyarbakır Kampüsü Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

“DİYARBAKIR'IN EĞİTİMDEKİ YENİ YILDIZI...”

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; her öğrencisiyle birebir ilgilenen, okul-öğrenci iletişiminin kuvvetli olduğu, başarı odaklı bir kurumdur. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar.
Nesibe Aydın Okulları (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul, Anaokulu): verdiği kaliteli eğitim ve dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır. Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır. Anaokullarımızda ve ilkokullarımızda yapılan PYP çalışmalarıyla, Lisemizde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) alt yapısı oluşturulmaktadır.

Diyarbakır’ın en merkezi ve en prestijli yerlerinden biri olan Dicle Kent ve 75 Cadde bölgesinde, 12.000m2’lik bir alanda devam eden ve Mart 2019’da tamamlanması hedeflenen dev projenin içerisinde 80 derslik, kapalı – açık spor salonları, kapalı yüzme havuzu, konferans salonu, kütüphaneler, laboratuvarlar, yaklaşık 7.000 m2’lik bir yeşil alan olacaktır.

Anasınıfı (4 ve 5 Yaş) gruplarına, İlkokul 1, 2, 3 ve 4.sınıflarına ön görüşme ile kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Ön görüşmeler Başlamıştır.

Ortaokul (5, 6, 7 ve 8. sınıf olacaklar)  ve Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi (9, 10, 11 ve 12. sınıf olacaklar) için;

17 ŞUBAT 2019 PAZAR  günü apılacak OKUL GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVIYLA;

kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Okula Giriş ve Bursluluk sınavımızda sorulacak soruların konularını ve sınav sonuçlarına göre verilecek burs oranlarını Sınav Konuları menüsünden inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için 0 850 733 1984 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.