Gölbaşı Kampüsüne Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

Anasınıfı,İlkokul,Ortaokul, Fen Lisesi, IB Programı, Anadolu Lisesi

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; her öğrencisiyle birebir ilgilenen, okul-öğrenci iletişiminin kuvvetli olduğu, başarı odaklı bir kurumdur. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar.
Nesibe Aydın Gölbaşı Kampüsü (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, IB Programı, Ortaokul, İlkokul, Anaokulu): kurulduğu 2008 yılından beri, verdiği kaliteli eğitim ve dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır. Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır. Anaokullarımızda ve ilkokullarımızda yapılan PYP çalışmalarıyla, Lisemizde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) alt yapısı oluşturulmaktadır.

Anasınıfı (4 ve 5 Yaş) gruplarına, İlkokul 1, 2 ve 3.sınıflarına ön görüşme ile kontenjan dahilinde, öğrenci alınır.

Ön görüşmelerimiz her eğitim-öğretim yılının Şubat ayında başlar..

İlkokul (4.sınıf olacaklar) ve Ortaokul (5,6,7 ve 8.sınıf olacaklar) için 18 MART 2018 PAZAR günü yapılan sınavla; kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Kızılay YILDIZLAR LİSESİ ile GÖLBAŞI KAMPÜSÜ (FEN LİSESİ, ANADOLU LİSESİ, IBDP)
9, 10, 11 ve 12. sınıf KAYITLARI 10 Mart 2018 tarihi itibariyle KAPANMIŞTIR.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için 0 850 733 1984 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Karşıyaka Mah., Haymana Yolu 5.Km., 492.Sokak No:1 Gölbaşı/Ankara
HARİTADAKİ YERİMİZ