Anaokulumuz Hakkında

Nesibe Aydın Anaokulları ve İlkokullarında, IB PYP (Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı) uygulanmaktadır. Nesibe Aydın Okullarında öğrencilerimiz; sıcak ve güvenli bir eğitim ortamında, öz denetim ve öz güven duygularını kazanarak bir üst eğitim programına hazırlanmaktadır. Anaokulu ve İlkokul eğitim programımızda, ailenin ve toplumun eğitim üzerindeki önemli etkisi göz önünde bulundurulmakta ve anne-babaların eğitime etkin katılımı vurgulanmaktadır.

Mersin Anaokulumuz 1 şube 4 Yaş1 şube 5 Yaş öğrencisi kabul etmektedir. Şehrin en ulaşılabilir ve nezih semtinde, Anaokulu öğrencilerimize özel ayrılmış bloklarında eğitim-öğretim yapılmaktadır.

Anaokulumuza ön görüşme ile öğrenci kabulü yapılır. Anaokulu sınıflarımızda ikişer okul öncesi sınıf öğretmenleri görev yaparlar.