Liselerimizde Eğitim-Öğretim

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve IB DP (Uluslararası Bakalorya Diploma Programı) Okulları olarak hizmet vermenin yanı sıra, anaokulundan, lise 12. sınıfa kadar her kademe için kaliteli ders ve test kitapları ile çeşitli eğitim materyalleri üretmektedir.

Başarı odaklı olan Nesibe Aydın Okulları, Türkiye geneli yapılan Üniversite Giriş Sınavlarında ve Liselere Geçiş Sınavlarında toplu ve yüksek başarıları gerçekleştirmekle birlikte, sanatta ve sporda da ilimizde, Türkiye’de ve Dünya’da birçok başarıya imza atmaktadır.

Nesibe Aydın Fen Lisesi, hedefi yüksek ve Türkiye Derecesi yapmak isteyen öğrenciler için hizmet vermektedir. Fen Lisemizde ileri düzeyde yabancı dil eğitimi, bilimsel projeler, olimpiyat çalışmaları, STEM eğitimi ve 9. sınıftan 12. sınıfa kadar bir bütünlük içerisinde Üniversiteye Hazırlık Programı verilmektedir.