Ortaokulumuzda Eğitim-Öğretim

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve IBDP (Uluslararası Bakalorya Diploma Programı) Okulları olarak hizmet vermenin yanı sıra, ana sınıfı 4 yaştan, lise 12. sınıfa kadar her kademe için kaliteli ders ve test kitapları ile çeşitli eğitim materyalleri üretmektedir.

Başarı odaklı olan Nesibe Aydın Okulları, Türkiye geneli yapılan Üniversite Giriş Sınavlarında ve Liselere Geçiş Sınavlarında toplu ve yüksek başarıları gerçekleştirmekle birlikte, sanatta ve sporda da ilimizde, Türkiye’de ve Dünya’da birçok başarıya imza atmaktadır. Öğrencilerine ileri düzeyde yabancı dil eğitimi veren Nesibe Aydın Okulları, 2016 yılından itibaren Uluslararası Cambridge Okulu ve Uluslararası Cambridge Sınav Merkezi olmuştur.