+90 850 733 1984             EN

Anasayfa Ankara Okulları Nesibe Aydın Okulları Bursluluk ve Okula Giriş Sınavına Rekor Başvuru

Türkiye’nin en büyük eğitim komplekslerinden biri olan Gölbaşı Okullumuzda öğrenciler Fen, Anadolu Lisesi veya IB bölümlerinde eğitim görmek için mücadele ederken; 20 yıllık tecrübesiyle Eylül 2019’da yeni yerleşkesinde taşınacak, toplu ve yüksek başarının simgesi Yıldızlar Lisesi’nin sınavı trafiğin kitlenmesine neden oldu. 2019-2020 öğretim yılı için 680 lise kontenjanı için 10 binden fazla aday öğrenci sınava girdi.

35 yıllık yayıncılık, 20 yıllık dershane ve 11 yıllık okul tecrübesinin eseri olan birbirinden nitelikli ve yeni nesil sorulardan oluşan Bursluluk ve Giriş Sınavımıza katılarak, kayıt hakkı kazanmak için mücadele veren tüm aday öğrencilerimize başarılar diliyoruz. En kıymetli varlıkları olan çocuklarının geleceğini, Nesibe Aydın Okullarının çağdaş eğitim sistemine emanet etmek için başvuru yapan tüm ailelerimize teşekkür ediyoruz.

24 Şubat 2019 Pazar