Anasayfa TKBL’nin Flaş Ekibi Nesibe Aydın!

Uzun yıllardır eğitime yaptığı yatırımların yanı sıra, öğrencilerinin spor başarıları için de çalışmalar yürüten Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, bu çalışmalarının karşılığını Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımının elde ettiği başarılarla alıyor.

2 yıl gibi kısa bir süre önce kurulan ve elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çeken ligin genç ekibi, Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde gösterdiği performansla göz dolduruyor. Lige yükselişlerinin ardından kadrosunu güçlendiren ve ilk hedef olarak playoffa yükselmek için çalışmalarını sürdüren Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, son 4 hafta üst üste aldığı galibiyetlerle hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Takımın elde ettiği başarılarla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Nesibe Aydın Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mirkan Aydın; “Bir yıl gibi kısa bir sürede Türkiye Kadınlar Basketbol Ligine yükselen ve elde ettiği başarılarla bizleri gururlandıran takımımızın son dönemlerde gösterdiği performanstan oldukça memnunuz. TKBL’de ilk hedefimiz, playofflara kalmak. Takımımız, hedefine ulaşmak için var gücüyle çalışıyor ve bu çalışmalarının sonucu olarak başarılı sonuçlar elde ediyor.  Azim ve inanç ile çalışıldığında, ulaşılamayacak hedef olmadığını bizlere gösteren teknik ekibimizin ve oyuncularımızın, playoffa kalacağına inanıyoruz. Yönetim olarak her zaman takımımızın yanında olacağız.” dedi. Uzun vadeli hedeflerinin, Türkiye’yi  Avrupa kupalarında temsil etmek olduğunu vurgulayan Aydın, spora yaptıkları yatırımın artarak devam edeceğini belirtti.

23 Şubat 2019 Cumartesi