Nesibe Aydın Spor Olimpiyatları

Nesibe Aydın Okulları Konya Kampüsünde 5 Mayıs 2018 Cumartesi Günü Saat : 10:00 ‘da “1. NESİBE AYDIN SPOR OLİMPİYATLARI” başlıyor.

Gün boyunca basketbol, voleybol, futbol, yüzme, masa tenisi, ve satranç dallarında Ankara, Konya ve Antalya okullarının öğrencilerini kendi aralarında yapacakları müsabakalardan oluşacaktır. Müsabakalar sonunda madalyalar verilecektir. Aynı gün ilkokul birimizin bisiklet ve uçurtma şenliği de olacaktır.

Tüm velilerimize spor olimpiyatlarımıza bekliyoruz. Nesibe Aydın Okulları olarak her alanda olduğu gibi, spor alanında da çocuklarımızın hak ettiği standartlarda eğitimlerimize devam ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün belirttiği üzere, "Sağlam Kafa, Sağlam Vücutta Bulunur" ilkesi ile çalışan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

02 Mayıs 2018 Çarşamba