Mersin Okullarımızın Eğitim-Öğretime Hazırlandı.

Mersin Okullarımızın, Mersin GMK Bulvarındaki 2018-2019 yılında eğitim-öğretime başlayacak olan Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul binası hazırlandı. Son teknoloji ders araçları ve sağlıklı malzemelerle hazırlanan okul, Mersin velilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Mersin Okullarımız, diğer kampüslerimizde olduğu gibi, İlkokul 4.sınıftan 8.sınıfa kadar öğrencilerini sınavla kabul ediyor. Sınav barajımızı geçen öğrenciler kayıt hakkı kazanabiliyor.

Anasınıfı ve İlkokul 1,2,3.sınıflarımızda ön görüşme yöntemiyle öğrencilerini kabul ediyor.

Ankara ve Mersin ilinden deneyimli öğretmenler ve yöneticilerle kurulan okulumuz,  9 Haziran'da okula kayıt olan öğrenci ve velilerine kapılarını açacaktır. 9. Haziran günü okulumuza yeni kayıt olan öğrencilere Yıl Sonu Değerlendirme sınavı ardından Yaz ödevleri dağıtılacak, Veliler ise kurucu müdürümüz Sn. Cahit Tunç  Hocamız ve okullar koordinatörü Sn. Şemsettin Beşer Hocamız tarafından bilgilendirileceklerdir.

27 Mayıs 2018 Pazar