Yine Kuzey, Yine Kurtyılmaz

Özel Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Gölbaşı İlkokulu 1/A sınıfı öğrencisi Kuzey Kurtyılmaz, adeta satrancın modern Evliya Çelebisi oldu. Kuzey her hafta sonu satranç turnuvası yapılan başka bir şehre gidiyor ya şampiyon ya da ikinci olarak kupa veya madalyası ile Pazartesi günleri İstiklal Marşı töreninden sonra Şeref kürsüsündeki yerini alıyor.

Minik dev adam Kuzey Kurtyılmaz hafta sonu Antalya’da yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı turnuvasına katılarak 7 yaş genel kategorisinde beş galibiyet, bir beraberlik, bir yenilgi alarak ikincilik kupasını kazanmıştır.

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları olarak sevgili öğrencimiz Kuzey Kurtyılmaz’ı kutluyor, başarılarının devam edeceğine inanıyoruz.

21 Mayıs 2018 Pazartesi