Nesibe AYDIN Öğrencilerinin Satrançtaki Başarıları Devam Ediyor!

28-29 Nisan 2018 tarihlerinde Özel Hayat Eğitim Kurumlarınca düzenlenen 1. Altınşah hızlı satranç turnuvasına katılan 3/c sınıfı öğrencimiz T. Güney ERSÖZ oynadığı yedi maçın altısını kazanıp birinde berabere kalarak 87 sporcu arasında 6,5 puanla 10 yaş ve altı kategorisinde şampiyon olmuştur.
Aynı turnuvaya 12 yaş ve altı kategorisinde katılan 5/C sınıfı öğrencimiz Ali Efe ASLAN  dördüncü olmuştur. Kırıkkale İl Satranç Temsilciliğince 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasına 7 yaş kategorisinde katılan 1/A sınıfı öğrencimiz Kuzey Kurtyılmaz 5,5 Puanla Turnuva şampiyonu olmuştur.
Nesibe Aydın Eğitim Kurumları olarak Minik dev adamlarımızı tebrik ediyor, başta aileleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

02 Mayıs 2018 Çarşamba