Nesibe Aydın Okulları Geleneksel IV. Sınıflar Arası Takım Satranç Turnuvası

11 – 12 Mayıs 2017 tarihlerinde Nesibe Aydın Kurumları Gölbaşı Kampüsün'de düzenlenen Nesibe Aydın Okulları Geleneksel IV. Sınıflar Arası Takım Satranç Turnuvası Lise Kategorisinde Öğretmenimiz Engin KATİPOĞLU yönetiminde çalışmalarını sürdüren Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi 11 sınıf öğrencilerinden oluşan 1. Grup aldığı 4 galibiyet ve 1 beraberlikle namağlup şampiyon olmuştur.

Nesibe Aydın Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Yıldızlar Lisesi okullarının katıldığı toplamda 72 öğrenciden oluşan 18 takımın mücadele ettiği turnuvada ikinciliği ise yine yenilgisiz 3 galibiyet 2 beraberlikle Yıldızlar Lisesi 11.sınıf öğrencilerinden oluşan 2.grup elde etmiştir.

Turnuvada ilk dört sırayı kazanan okulumuzun sınıf takımları 25 – 26 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Geneli Nesibe Aydın Okulları Sınıflar Arası Satranç turnuvasında oynama hakkı kazanmışlardır.

Başarılı sporcularımıza madalya ve plaketleri 18 Mayıs 2017 günü GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI arifesinde Genel Müdür Sn. Uğur UĞUZ tarafından verilerek etkinlik daha da anlamlı kılınmıştır.

Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Engin KATİPOĞLU’nu başarılarından dolayı kutluyor ve devamını diliyoruz.

YILDIZLAR LİSESİ 1. GRUP YILDIZLAR LİSESİ 2. GRUP
MÜSABAKA BİRİNCİSİ MÜSABAKA İKİNCİSİ