GELİŞİM ve BİLİM Programı (GBP) Öğretmenlerimiz Antalyalı Miniklerle Buluşuyor!

26 Mayıs'ta Hotel Su'daki Veli Seminerimiz sürerken, GELİŞİM ve BİLİM PROGRAMI (GBP) öğretmenlerimizde Anaokulu ve İlkokul 1,2,3,4.sınıf öğrencilerine yönelik , çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri "BİLİM ATÖLYELERİ" gerçekleştirecektir. (Etkinliğe kayıt için tıklayınız!)

Gelişim ve Bilim Programı (GBP) Nesibe Aydın Okulları'nın kendi öğrencilerine yönelik geliştirdiği yetenek ve beceri temelli özel bir programdır. Yıllar içinde, programımıza okullarımızda kayıtlı olmayan öğrenci ve ailelerde ilgi göstermiş, şu anda Ankara ve Konya Okullarımızda program hafta sonları uygulanmaktadır.

GBP, lkokulumuzda 1-5. sınıf düzeyindeki, hızlı öğrenen, farklı ilgi alanları ve öğrenme ihtiyaçlarıyla dikkat çeken öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için farklı içeriklere sahip bir hafta sonu programıdır. GBP, farklı öğrenme hızları ve potansiyelleri olan öğrencilere ihtiyaçları doğrultusunda bilimsel temellere dayanan zenginleştirilmiş eğitim fırsatı sunmaktadır.

Programa katılan öğrencilerin farklı gelişim alanlarındaki yeterlilikleri, yaratıcılıkları, sosyal ve duygusal olgunlukları, ilgi alanları, öğrenme stilleri gibi özellikler göz önünde bulundurulur. Okul dışından öğrencilerin katılımına da açık olan programda; Lego-Robotics, Kodlama, Genetik, Zooloji, Bilim ve Deney,  Astronomi, Kriptoloji, Story Design vb ders içerikleri bulunmaktadır.

26 Mayıs 2018 Cumartesi