+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Başarılarımızla Büyüyoruz!

Fen ve Anadolu Lisesi kademelerinde verdiği eğitimle kısa sürede Kocaeli'nin yıldızı olan Nesibe Aydın Kocaeli Okulları, 2021-2022 eğitim-öğretim yılına yeni kampüsünde merhaba diyecek.

Okulumuzun, 2021-2022 eğitim öğretim döneminde Kocaeli'nin gözde yerleşim yerleri arasında yer alan Dumlupınar Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi No:130 Köseköy - Kartepe adresinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

17.000 metrekare kapalı alanı, çağdaş mimarisi ve üst düzey olanaklarıyla dikkat çeken kampüsümüzde,

• 5 adet Ana Sınıfı,
  • 20 adet İlkokul,
  • 20 adet Ortaokul,
  • 20 adet Lise olmak üzere toplam 65 adet derslik olacak.

Toplam 3 ayrı bloktan oluşan okulumuzda, eğitim alanlarının yanı sıra son teknoloji materyallerle donatılmış,

• 6 adet Fen ve Matematik Bilimleri Laboratuvarı,
  • 3 adet Bilim ve Teknoloji dersliği,
  • Biri merkez kütüphane olmak üzere toplam 3 Kütüphane,
  • Çalışma Odaları,
  • Drama Salonları,
  • Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyeleri,
  • Enstrüman Odaları bulunacak.

Öğrencilerimizin sağlıklı bireyler olma yolunda fiziksel gelişimlerini desteklemeye yönelik olarak 1 adet basketbol sahası, 2 adet jimnastik salonu, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu bulunan okulumuzda, 600 kişilik yemekhane, 450 kişilik gösteri ve konferans salonu öğrencilerimize hizmet verecek.

Geleceğin sanatçıları, sporcuları ve bilim insanlarını Kocaeli Nesibe Aydın Kocaeli Okullarında yetiştireceğiz.

05 Şubat 2021 Cuma

Ek Belgeler