+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Şah Mat Online Ödüllü Satranç Turnuvası'na Nasıl Katılacağım?

TURNUVA KAYITLARI KAPANMIŞTIR

1. sınıftan, 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerin katılımına açık olan Şah Mat Online Ödüllü Satranç Turnuvası'na, 2 adımda basit bir şekilde kayıt yaptırabilir ve tüm soruların yanıtlarını aşağıda görebilirsiniz.

1. Adım:

- Okullarımızda bu sene yapılan her hangi bir etkinliğe daha önceden kayıt yaptırdıysanız, sisteme GİRİŞ YAPMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

- Bu sene içinde yapılan her hangi bir etkinlik ya da sınava kayıt yaptırmadıysanızKAYIT FORMU İÇİN TIKLAYIN ve kaydınızı tamamlayın.

2. Adım: Kayıt formu doldurmanızın ardından ETKİNLİKLER sayfasına giderek, sınıfınıza göre tarih seçimi yapınız. Etkinlikler sayfası için BURAYA TIKLAYINIZ.

Tebrikler! Turunuvaya katılmak için hazırsınız! (Turnuva esnasında teknik bir sorun yaşamamak için aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyunuz.)

Önemli Notlar:

- Turnuva, 31 Ocak 2021 Pazar günü, www.lichess.org sitesi üzerinden online olarak düzenlenecektir. Turnuvaya giriş yapmak için lichess.org sitesi üzerinden nasıl kayıt oluştaracağınızı son maddede detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

- İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri, turnuvaya ayrı ayrı kategorilerde katılacaktır.

- İLKOKUL (1, 2, 3 ve 4.sınıf) karşılaşmaları 13.00-14.30 saatleri arasında düzenlenecektir.

- ORTAOKUL (5,6,7 ve 8.sınıf) ve LİSE (9,10,11 ve 12.sınıf) karşılaşmaları 15.30-17.00 saatleri arasında ayrı ayrı düzenlenecektir.

- Turnuvada verilecek ödüller;

1. * İlkokul, Ortaokul ve Lise birincilerine; SONY Kablosuz Kulaklık ve Ankara Nesibe Aydın Sanat Akademisi YarıyılTatilinde açılan kurslardan kendi seçeceği birine katılım hakkı verilecektir.
  2. * İlkokul, Ortaokul ve Lise ikincilerine; SONY Kablosuz Kulaklık, Aydın veya Miray Yayınları kitap seti hediye verilecektir.
  3. * İlkokul, Ortaokul ve Lise üçüncülerine, Aydın veya Miray Yayınları kitap seti hediye verilecektir.

- Turnuvada hediye kazanan katılımcıların, 31 Ocak 2021 Pazar günü saat 18.30’da ZOOM üzerinden düzenlenecek olan Ödül Törenine katılımı zorunludur.

- lichess.org sitesinden kayıt oluşturmak için buraya tıklayın ve sayfanın sağ üst köşesinde bulunan GİRİŞ YAP butonuna basarak, KAYIT OL butonundan üyelik oluşturunuz. (ÖNEMLİ NOT: Puan hesaplamaları sırasında, kullanıcı isimleri ön kayıt sistemindeki isimlerle eşleştirilecektir. Bu nedenle takma isim vb. gibi benzeri bir şekilde kayıt oluşturan katılımcıların sonuçları dikkate alınmayacaktır.)

- lichess.org'a nasıl üye olacağınızı ve maçların nasıl yapılacağına ilişkin bilgilendirme videosunu buraya tıklayarak mutlaka izleyiniz.

- Yarışmaya katılacağınız turnuva linki ve şifresi, maç saatlerinden 1 saat önce cep telefonunuza SMS ile gönderilecektir.

Tüm katılımcılara başarılar dileriz! :)

Turnuva katılım yönergesini okumak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz

26 Ocak 2021 Salı