+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Online STEM+A Fest-2'ye Nasıl Katılacağım?

4 yaştan, 8. sınıfa tüm öğrencilerin katılımına açık olan Online STEM+A Fest-2 etkinliğimize, 4 adımda basit bir şekilde kayıt yaptırabilirsiniz.

1. Adım:

- Okullarımızda bu sene yapılan her hangi bir etkinliğe daha önceden kayıt yaptırdıysanız, sisteme GİRİŞ YAPMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

- Bu sene içinde yapılan her hangi bir etkinlik ya da sınava kayıt yaptırmadıysanızKAYIT FORMU İÇİN TIKLAYIN ve kaydınızı tamamlayın.

2. Adım: Kayıt formu doldurmanızın ardından tarih ve atölye seçimi yapmak için  http://stem.nesibeaydin.k12.tr/ adresine gidiniz.

3. Adım: 16-17 Ocak 2021 tarihlerinden size uygun olanı seçerek, atölyeleri inceleyebilirsiniz. (2 farklı tarih seçimi yapabilirsiniz.)

4. Adım: Her biri dört farklı seansta gerçekleştirilecek olan atölyelerin açıklamalarını okuyarak size uygun olan saati seçiniz. (2 farklı tarihte toplam 4 atöyle kaydı yapabilirsiniz.)

Tebrikler! Bilim ve Sanat ile Geleceği Keşfetmeye Hazırız!

Önemli Notlar:

Tüm atölye çalışmaları canlı olarak gerçekleştirileceği için bilgisayarınızda ZOOM programının kurulu olduğuna emin olun. (Etkinliğe, Zoom yüklü olan cep telefonu veya tablet ilede giriş yapabilirsiniz.)

El becerilerine dayanan atölyelerde materyal ihtiyaçları, açıklama kısmında belirtilmiştir. Bu materyalleri 15 Aralık 2021 Cuma gününe kadar teymin etmenizi öneririz.

- Etkinlikten en az 15 dakika önce hazır olmanız daha verimli bir atölye çalışması gerçekleştirmeniz için fayda sağlayacaktır.

27 Ocak 2021 Çarşamba