NESİBE AYDIN Ankara - Yıldızlar Kampüsü KAMPÜSÜ Nesibe Aydın Educational Institutions

+90 850 733 1984             EN

Ortaokulumuz Hakk��nda Nesibe Aydın Yıldızlar Kampüsü Ortaokul Müdürü

Türkiye’nin en donanımlı okuluna hoş geldiniz.

37 yıllık geçmişten gelen tecrübemizin, modern eğitim programları ile buluştuğu, ulusal ve uluslararası eğitim programlarının uygulandığı, bir dünya okulu olan Nesibe Aydın’da en değerlileriniz için en iyi eğitimi, en iyiler ile alacaksınız.

Alanında yetkin eğitim kadromuz ile öğrencilerimizi, evrensel değerleri benimseyen, farkındalık ve sorumluluk bilinci yüksek, ifade yeteneği gelişmiş, inovatif  yaklaşımlar ile sorunlara çözüm üretebilen, karar alabilen, yılmazlık kabiliyetleri güçlendirilmiş,  özgür bireyler olarak yetiştiriyoruz.

İleri düzey akademik eğitim olanakları sunduğumuz öğrencilerimize, üst düzey başarıları sağlayacak hedeflerini,  iyi insan olma becerilerinden ayrı tutmuyoruz. Bu felsefemiz ile öğrencilerimiz, ülkesinde ve dünyada yaşanan problemlere duyarlı,  inisiyatif alma becerisinde olan bireyler olarak yetişmektedir.

Köklü kurum kültürümüzle geçmişten gelen tecrübelerimiz kadar, yenilikçi yaklaşımlar ile eğitim programlarımızı ve müfredatımızı zenginleştirme çalışmalarımızı da önemsiyoruz.  Bu çalışmalar ile eğitim kadromuz için öğrenen ve öğreten konsepti oluşturarak gelişimin sürekliliğini benimsiyoruz.

Akademik alanda güçlü, yabancı dili en iyi şekilde kullanan, bilimsel düşünen öğrencilerimizin gösterilen hedeflere ulaşmalarını sağlamak için öğrendikleri ve öğrendikçe geliştikleri bir ortamda kendi öğrenme güçlerini ortaya çıkaracak rehberlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Öğrencilerimizi akademik yönden geliştirirken spor ve sanat alanında kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlayarak bu yeteneklerinin gelişmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Bilişsel ve duygusal becerileri keşfedilen öğrencilerimizi çok yönlü gelişim süreci ile hayata hazırlıyoruz. Öğrenmenin hayatın bir parçası olduğu süreçte, öğrencilerimizin öğrenmeye dair farkındalıklarını artırıyoruz. Böylece her öğrencimize öğrenmeyi, zorunluluktan çıkarıp bir yaşam becerisi olarak kullanmayı öğretiyoruz.

Öğrenme süreçlerinde, ulusal ve uluslararası proje çalışmalarında farklı kültürleri tanıma fırsatı bulan öğrencilerimizin bir dünya vatandaşı olma becerilerini geliştiriyoruz.

Bir eğitim kurumu ciddiyeti ile öğrencilerine tam öğrenme imkanı sunulan okulumuzda, öğrencilerimiz tüm hazırlıklarını okullarında gerçekleştirerek, ulusal ya da uluslararası düzeyde en iyi üniversitelerin, en prestijli bölümlerinde okumaya hak kazanmaktadırlar. Bu toplu ve yüksek başarının temeli okulumuzda verdiğimiz kaliteli ve tam eğitim ile oluşturulmaktadır.

Bütün bu çalışmaları, ülkemiz ve dünya için geleceğe yön verecek ve geleceğine sahip çıkacak AYDIN nesilleri yetiştirdiğimizin farkında olarak büyük bir sorumluluk anlayışı ile yapıyoruz.

Öğrencilerimizin, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.”  sözünden ilham ve güç alarak, görevlerini en iyi şekilde yerine getirecek vatan sevgisine sahip olduklarına inancımız tamdır.

Mete SATIOĞLU

Yıldızlar Kampüsü Ortaokul Müdürü