NESİBE AYDIN Ankara - Gölbaşı Kampüsü KAMPÜSÜ Nesibe Aydın Educational Institutions

+90 850 733 1984                EN

Liselerimiz Hakk��nda Gölbaşı Anadolu ve Fen Lisemiz Hakkında

2008-2009 Eğitim Öğretim yılında, özgüveni yüksek, başarı odaklı ve hedef sahibi öğrencilerin  yetişeceği  seçkin bir Özel Anadolu Lisesi olmak üzere açılan okulumuz, 2015 yılından itibaren de FEN Lisesi eklenerek eğitim sektöründe yerini almıştır.

Öğrencilerini kaliteli bir yüksek öğrenim hayatına hazırlamak için tüm deneyim ve kampüs olanaklarını hizmete sunan okulumuz, Nesibe AYDIN isminin markalaşan ciddiyet ve yapıcı disiplini ışığında; özgün akademik programı, seçkin eğitici kadrosu ve çağdaş eğitim uygulamaları ile dershanesiz eğitim modelini tüm öğrenci ve velilerine sunmaktadır.

Dershanesiz eğitim modelinde kaliteli bir yüksek öğrenim hedefleyen öğrencileri yetiştiren okulumuz bu alanda kendisi ile rekabet ederken, kurumsal geçmişi 30 yılı aşan yayıncılık ve dershane deneyiminin avantajlarını iyi kullanmaktadır. Bu kurumsal bellek okulumuzun genç ve dinamik yönetici ve öğretmen kadrosunun itici gücüdür.

Ulusal yüksek öğretim hedefleri için öğrenci yetiştiren okulumuz, 2014-2015 öğretim yılından itibaren IB (Uluslararası Bakalorya) programı uygulama yetkisi almıştır. 2017 yılından itibaren Cambridge sınavlarını yapma yetkisi alan okulumuz, 2019 yılında da IGCSE (International Genel Certificate of Secondary Education)  programını uygulamaya başlamıştır. Ayrıca, 2019 da AP ve SAT sınav merkezi yetkisi alarak bir dünya okulu olmanın en önemli akreditasyonlarını tamamlamış bulunmaktadır.

Bunun sonucunda bir yandan kendi öğrencilerimizi dünya vatandaşı (world citizen) olarak yetiştirirken, diğer yandan öğrencimiz olmayan diğer gençlere SAT sınavı ile dünyanın kapılarını açıyoruz.

Her öğrencisini kendi yetenekleri ölçüsünde akademik mükemmelliğe ulaştırmaya çalışan okulumuz, öğrencilerin analitik düşünme, inovasyon ve uygulama becerilerini geliştirmek için de 2016-2017 öğretim yılından itibaren  STEM yaklaşımını benimseyerek uygulamaya koymuştur.

Eğitime bakış açısı, “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir” diyen  Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün  bakışı olan Özel Nesibe AYDIN Anadolu ve Fen Lisesi , öğrencilerimizi, ülkemiz için iyi bir Türk ve dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Bu amaç için büyük önderin ortaya koyduğu ‘‘Çağdaş Uygarlık Yolundan’’ ayrılmamaya özen göstermektedir.

Özel Nesibe AYDIN Anadolu ve Fen Lisesi Ankara genelinde her öğrencinin hedeflerine ulaşmak adına eğitim almak istediği bir okuldur. Bu durumun gerektirdiği sorumluluk gereği, her öğrencimizin çok değerli olduğunu biliyor ve bize inanan, güvenen tüm saygıdeğer velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Ali KOÇAK

Gölbaşı Kampüsü