NESİBE AYDIN Antalya Kampüsü KAMPÜSÜ Nesibe Aydın Educational Institutions

+90 850 733 1984             EN

Anasayfa Arduino ile Robotik Kodlama Yapıyoruz.

Nesibe aydın Antalya Okulları yönetiminin destekleri ile bu senenin başında kurulan “Robotik Kodlama” atölyemizde 9. ve 10 sınıf öğrencilemizle Arduino programlama dili kullanılarak çoğu zaman Arduino kütüphaneleri ile programlama yapılmaktadır. Atölyemizde analog ve digital sinyalleri alarak işleyebiliyor, sensörlerden gelen sinyalleri kullanarak, çevresiyle etkileşim içerisinde olan robotlar ve sistemler tasarlamayı öğreniyoruz. Tasarladığımız projeye özgü olarak dış dünyaya hareket, ses, ışık gibi tepkiler oluşturabiliyoruz. Yıl sonuna doğru öğrendiğimiz bilgilerle sese ve harekete duyarlı robotlar, dron, otomasyon sistemleri, akıllı sistemler, uzaktan kumandalı araçlar ve sayısız birçok proje yapmayı planlıyoruz.

28 Ekim 2021 Perşembe