NESİBE AYDIN Antalya Kampüsü KAMPÜSÜ Nesibe Aydın Educational Institutions

+90 850 733 1984             EN

Anasayfa Okulumuzda eTwinning Projeleri Yürütülüyor…

Nesibe Aydın Antalya Okulları olarak, öğrencilerimizin sosyal, kişisel ve yabancı dil becerilerinin artmasını sağlamak amacıyla yerli ve yabancı ortaklarla eTwinning projeleri yürütüyoruz. Projelerin yürütülmesinde her aşamada yeni bilgiler, yeni uygulamalar öğrenerek öğrenme ortamını sınıfın dışına çıkarması ve global bir şekilde yapılması sağlanıyor. Bu projeler sayesinde öğrencilerimiz yeni deneyimler ve yeni arkadaşlar edinerek yeni ufuklar kazanması amaçlanmaktadır. Şu anda Özel Antalya Nesine Aydın Fen Lisesi bünyesinde öğrencilerimizin etkin olarak çalışmalara katkıda bulundukları 2 projede yer almaktayız. Bu projelerden biri “Let’s be Eco-friendly” isimli proje olup 7 farklı ülkeden 10 okulun ortaklığı ile yürütülmektedir. Diğer projemiz ise “Hayatımız Bilim” adlı projedir ve bu projede ülkemizden 7 okul, Azerbaycan’dan 1 okulun katılımı ile gerçekleştirdiğimiz projedir.

Her iki projede etkin bir şekilde çalışarak proje sonunda “Kalite Etiketi” almak ve önümüzdeki süreçte daha fazla proje çalışmalarına katılmayı amaçlamaktayız.

28 Ekim 2021 Perşembe