NESİBE AYDIN Ankara - Gölbaşı Kampüsü KAMPÜSÜ Nesibe Aydın Educational Institutions

+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Nesibe Aydın Basketbolunun Sultanları Yarı Finalde!

GURUR DUYUYORUZ!

Sahalarda FIRTINA gibi esen, tecrübeli rakipleri karşısında inançla mücadele eden ve bizlere Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk yılında yarı final oynamanın gururunu yaşatan takımımızın oyuncularını ve teknik ekibini yürekten kutluyoruz!

3 yıl önce 3.ligde başlayan mücadelemiz bugün, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yarı final oynamanın gururuyla taçlandı! TEBRİKLER TAKIM!

Sn.Nesibe Aydın'ın Mesajı:

3 yıl önce 3.ligde başlayan mücadelemiz, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yarı final oynamanın gururuyla taçlandı!  Sahalarda fırtına gibi esen, tecrübeli rakipleri karşısında inançla mücadele eden ve bizlere Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk yılında yarı final oynamanın gururunu yaşatan takımımızın oyuncularını ve teknik ekibini yürekten kutluyorum!

03 Mayıs 2021 Pazartesi

Ek Belgeler