Orman Spor

Bugün okulumuza gelen Orman Spor Kadın Basketbol Takımı oyuncu, çalıştırıcı ve yöneticileri ile bu organizasyonu hayata geçiren 1-C sınıfı öğrencimiz Yiğit Alp Utku’nun babası Buğra Bey’e teşekkür ederek yaşadığımız serüveni sizlerle paylaşıyoruz. Karlı bir Ümitköy sabahında okulumuza, normal bir Türk kadınından hatırı sayılır ölçüde daha uzun bayanlar geldi. Bizler de onlarla sohbet etmek için konferans salonumuza indik. Bizlere basketbol sporunun kuralları hakkında bilgi verirken, bir yandan da sorduğumuz soruları cevaplandırdılar. Elit bir sporcu olmak için iyi beslenmenin yanında düzenli bir uyku ve yaşam şeklinin de çok önemli olduğunu anlattılar. Akademik olarak da çaba sarf edip üniversite okumanın, iyi sporcu olabilmek için gerekliliğini açıkladılar. Sporun insanların hayatına kattıklarını kendi yaşantılarından örnek vererek gözler önüne serdiler. Yeni dostluklar edinmek, yeni yerler görmek ve sağlıklı birer insan olmada sporun rolünden bahsettiler. Sporun saygı ve centilmenliği görebileceğimiz çok önemli bir platform olduğunu örneklerle bizlere sundular. Kendilerine yapacakları tüm müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Yazdıre-Posta