Sevgili Anneler

Bu hafta aile katılım etkinliğinde okulumuza anasınıfı öğrencilerimizin anneleri gelerek harika etkinlikleri bizi çok mutlu ettiler. Arı sınıfından Nice Ertuğrul’un annesi Sibel Hanım, temamıza uygun olan bir etkinlik yaptı. Japonya hakkında edindiğimiz bilgilerin ardından katlama tekniği ile bir adam yapıp sonra da bu adamla ilgi anlatılan hikâyeyi dinledik. Fil Sınıfından Elif Eyşan Eşkin’in annesi Şeniz Hanım bilimsel bir saat yaşamamızı sağladı. Yaptığımız mikrop ve oksijen deneyi ile pek çok şey öğrendik. Karınca sınıfından Çınar Başer’in annesi Gül Hanım da bir anda tüm okulumuzun mis gibi evde de pişmiş kurabiye kokusu hissetmemizi sağladı. Hepimize getirdiği rengârenk merdaneler ile yaptığımız kurabiyelerin tadı da nefisti. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Yazdıre-Posta