2016-2017 - Kayıt Koşulları - Ücretler - Burslar

2016-2017 YILI İÇİN ÖN KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN ADAY ÖRĞENCİLERİMİZ BURAYA TIKLAYINIZ

2016-2017 YILI EĞİTİM VE YEMEK ÜCRETLERİ

Listede yer alan öğrenim ve yemek ücretlerine KDV dahildir.

2016 – 2017 yılı için, servis ücretlerimiz belirlendiğinde, web sitemizde ilân edilecektir.

Tüm yaş gruplarında servis kayıtları, 15 Mayıs – 15 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrenci servis ücretleri, Eylül ayından itibaren, servis firmasına ödenecektir.

Okullarımız, MEB’in özel okul velilerine verdiği teşvikten yararlanmaktadır.

Sayın Veli Adayımız,

1 ) Ödemeler, Denizbank KMH (Kredili Mevduat Hesabı) sistemi üzerinden 12 eşit taksitte Denizbank’ın vereceği hesap numarasına yatırılır.

2 ) KAYIT YAPTIRMA İŞLEMLERİ :

A) DEVAM EDEN ÖĞRENCİLER :

a)  Çankaya ve Ümitköy Anaokulu öğrencilerimiz için: 13 Şubat – 19 Mart 2016 tarihleri arasında,

b)  Gölbaşı Anaokulu öğrencilerimiz için : 6 Mart – 15 Mart 2016 tarihleri arasında,

c)  İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz için : 6 Mart – 15 Mart 2016 tarihleri arasında,

d)  Ortaokul 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz için : 20 Şubat – 5 Mart 2016 tarihleri arasında,

e)  Ortaokul 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz için : 21 Şubat – 5 Mart 2016 tarihleri arasında,

f)  Yıldızlar Lisesi 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz için : 10 Ocak – 22 Ocak 2016 tarihleri arasında,

g)  Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve IBDP (Uluslararası Bakolarya Diploma Programı) 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz için : 14 Şubat – 22 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

h)  2015 – 2016 Eğitim Öğretim yılına ilişkin vadesi geçmiş hizmet bedeli ödemesi bulunan veli­lerimiz bu ödemelerini tamamlamadan kayıt yenileme işlemleri yapılmayacaktır.

ı)  Kendi öğrencilerimizin kayıtları, belirlenen tarihler arasında standart ücret üzerinden alınacaktır.

j)  BURSLAR ( Okulumuza Giriş Sınav Bursu dahil ) : Nesibe Aydın Okulları burs yönetmeliğine göre, burs komitesi tarafından her yıl 30 Haziran’da açıklanır. Öğrencimizin birden fazla bursu varsa, bunlardan biri ( en yüksek oran ) uygulanır. Burs yönetmeliği, www.nesibeaydin.k12.tr adresinde “ Kayıt ” menüsünde yer almaktadır.

B) YENİ KAYIT ÖĞRENCİLER :

a)  Hizmet bedelinin taksitle ödenmesi durumunda Denizbank Kredili Mevduat Hesabı Sistemi uygulanmaktadır. İlk taksit, kayıt tarihini takip eden ayın 10. veya 20. günü başlar.

b)  Eğitim ücretinde, aynı yıl kurumlarımızda okuyan kardeş öğrencilerden her birine % 10 indirim uygulanır.

c)  Eğitim ücretinde, peşin ödemelerde % 5 indirim uygulanır. Peşin ödeme bedelinin % 10’u, kayıt tarihini takip eden 3 iş günü içinde; kalan tutarın da 30 Haziran 2016 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Kardeş ve burs indirimi olması durumunda peşin ödeme indirimi % 2,5’tir.

d)  Kurumlarımızın muhasebe servislerinden nakit ödeme alınmamaktadır.

e)  BURSLAR ( Okulumuza Giriş Sınav Bursu dahil ) : Yeni kayıt öğrenciler için belirlenen burs­lar, okulumuza  kayıt olduğu tarihte uygulanır. Sonraki yıllarda ise, yukarıda açıklanan “devam eden öğrencilerimize uygulanan” Nesibe Aydın Okulları Burs Yönetmeliği uygulanır

2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı servis ücretlerimiz belirlenmiştir. Ayrıntılara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Özel Nesibe Aydın Okulları Gölbaşı Kampüsü Servis Ücretleri

Özel Nesibe Aydın Okulları Yıldızlar Lisesi Servis Ücretleri

Özel Nesibe Aydın Okulları Ümitköy Anaokulu, İlkokulu ve Çankaya Anaokulları Servis Ücretleri

Yazdıre-Posta