Anasayfa NESİBE AYDIN 2019 YAZ OKULU - ANKARA

ON-LINE KAYIT FORMU

Şehirlerde yaşayan çocuklarımız tatil günlerini çoğu zaman kapalı alanlarda ya da televizyon/bilgisayar karşısında sanal ortamlarda geçirmektedir. Çocuklarımızın oyun oynama, spor yapma, el becerilerini geliştirmeye yönelik aktivitelere katılmaları onların gelişim döneminde ihtiyaç duydukları temel kazanımlar arasında yer almaktadır.

Nesibe Aydın Yaz Okulu Programı, öğrencilerimizin yaş özelliklerini dikkate alarak beceriyi ön planda tutmakta, yaratıcılığı geliştirmekte, yaparak, yaşayarak ve oynayarak öğrenme modelini ortaya koymaktadır. Bu programla öğrencilerimiz; bireysel becerilerini geliştirirken sosyalleşecekler, eğlenirken öğrenecekler, yeteneklerini keşfedecekler.

Yaz Okulu Programımızda yer alan;

• Lezzet Atölyesi (Aşçılık)
  • Yap-Yakıştır Atölyesi (Tasarım)
  • Ahşap Tasarım Atölyesi (Marangozluk)
  • Bilim ve Deney Atölyesi gibi çalışmalar sayesinde öğrencilerimiz hayatla daha sıkı bir bağ kuracaklar.

Öğrencilerimiz spor ve hareket ihtiyaçlarını;

• Yüzme
  • Sokak oyunları
  • Takım oyunları
  • Halk oyunları gibi etkinliklerle karşılayacaklardır.

Nesibe Aydın Yaz Okulunda;

• Öğrencilere her gün sabah ve ikindi kahvaltısı ile öğle yemeği sunulacaktır.
  • Okul sağlık hizmetlerimiz tüm gün öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır.

NESIBE AYDIN YAZ OKULU PROGRAMI

• 1. Dönem - 24 Haziran-12 Temmuz
  • 2. Dönem - 16 Temmuz - 2 Ağustos
  • 3. Dönem - 19 Ağustos - 6 Eylül
  • Dönem ücreti 1.725 TL olup kayıt ücretlerine yemek ve KDV dâhildir.
  • Kayıt Dönemi: 10-25 Mayıs 2019
  • Yaz okulu ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine yöneliktir. (2014-2010 arası doğumlu öğrenciler)
  • Etkinlikler için Çankaya ve Ümitköy Okulları kullanılacaktır.
  • Program hafta içi 08.30-17.00 saatleri arasında uygulanacaktır.
  • Servis olmayacak, öğrencilerin ulaşımı aileler tarafından karşılanacaktır.

Çankaya İlkokulu: Roze Martin (Rabindranath) Cad. 719.Sok. No:2 Yıldız-Çankaya / Ankara-4982424

Ümitköy İlkokulu: Mutlukent mah. 2073. sok.(Eski 93) No:7 Ümitköy / Ankara - 4982626

23 Haziran 2019 Pazar