Anasayfa İzcilerimiz Yemin Ettiler

28 Mart 2019 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen Yemin Töreni’nde, bu sene izcilik çalışmalarına yeni katılan öğrencilerimiz zorlu ve bir o kadarda eğitici Aday İzcilik dönemlerini başarılı bir şekilde tamamladılar ve tören ile birlikte, üniforma ve fularlarını kullanmayı resmi olarak hak ettiler. Kız ve erkek toplamda 51 öğrencimiz Aday İzci basamağında => İzci basamağına geçtiler.

Ayrıca, aynı tören ile birlikte 15 öğrencimiz İzci basamağında => Yetkin İzci basamağına, 18 öğrencimiz de Yetkin İzci basamağından => Seçkin İzci basamağına geçmişlerdir. Tören hazırlıklarında görev alan tüm izci ve liderlerimiz ile törenimizin organizasyonu sırasında her zaman yanımızda olan Kampüs Destek Birimi’ne, Bilgi İşlem Birimi’ne çok teşekkür etmek isteriz.

Törenimize bizzat katılım gösteren yönetici ve idarecilerimize minnetlerimizi sunarız.

Son olarak; bu önemli günde, izcilerimizin yanında olan Değerli Velilerimize, bizlere inandıkları ve çalışmalarımızı destekledikleri için bir kez daha saygılarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız.

İzcilik Kulübü Sorumlusu, Oymakbaşı Erem Öğüt

30 Mart 2019 Cumartesi