afis ankara.fw

2017-2018 - Kayıt Koşulları - Ücretler - Burslar

2017-2018 YILI İÇİN ÖN KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN ADAY ÖRĞENCİLERİMİZ BURAYA TIKLAYINIZ

2017-2018 YILI EĞİTİM VE YEMEK ÜCRETLERİ

golbasi ucret s

★  2017 – 2018 yılı için, servis ücretlerimiz belirlendiğinde, web sitemizde ilân edilecektir.

★  Tüm yaş gruplarında servis kayıtları, 15 Nisan – 15 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

★  Öğrenci servis ücretleri, Eylül ayından itibaren, servis firmasına ödenecektir.

★  Okullarımız, MEB’in özel okul velilerine verdiği teşvikten yararlanmaktadır.

Sayın Veli,

Okulumuz; 2017 – 2018 Eğitim - Öğretim dönemi kayıt işlemleri için Yapı ve Kredi Bankası ile anlaşmıştır. İlan edilen kayıt tarihlerinde banka personeli de okulumuzda bulunacaktır. İşlemlerinizin daha hızlı ve eksiksiz yürütülebilmesi için;

★  Portal üzerinden kayıt randevusu almanızı, ( Kayıt işlemlerinde öncelik randevu alan velilerimizin olacaktır. )

★  Kendinizin ve öğrencinin nüfus cüzdanı aslı ve 1 adet fotokopisini yanınızda getirmenizi,

★  Bankadan işlem öncesi ön onay almak istemeniz durumunda, www.yapikredi.com.tr ( Taksitli Eğitim Sistemi ) adresi üzerinden başvuru yapmanızı rica ederiz.

KAYIT YAPTIRMA İŞLEMLERİ :

A) DEVAM EDEN ÖĞRENCİLER :

a)  Çankaya Anaokulu öğrencilerimiz için: 1 Mart – 11 Mart 2017 tarihleri arasında,

b)  Ümitköy Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimiz için : 1 Mart – 11 Mart 2017 tarihleri arasında,

c)  Gölbaşı Anaokulu öğrencilerimiz için : 1 Mart – 11 Mart 2017 tarihleri arasında,

d)  Gölbaşı İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz için : 1 Mart – 11 Mart 2017 tarihleri arasında,

e)  Gölbaşı ortaokul 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz için : 25 Şubat – 7 Mart 2017 tarihleri arasında,

f)  Gölbaşı ortaokul 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz için : 19 Şubat – 25 Şubat 2017 tarihleri arasında,

g)  Yıldızlar Lisesi 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz için : 12 Şubat – 20 Şubat 2017 tarihleri arasında,

h)  Gölbaşı Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve IBDP (Uluslararası Bakolarya Diploma Programı) 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz için : 14 Şubat – 20 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

I) Vadesi geçmiş ödemesi bulunan velilerimizin kayıt yenileme işlemleri; bu ödeme kapatıldıktan sonra yapılabilecektir.

j)  BURSLAR ( Okulumuza Giriş Sınav Bursu dahil ) : Nesibe Aydın Okulları burs yönetmeliğine göre, burs komitesi tarafından her yıl 30 Haziran’da açıklanır. Öğrencimizin birden fazla bursu varsa, bunlardan biri ( en yüksek oran ) uygulanır. Burs yönetmeliği, www.nesibeaydin.k12.tr adresinde “ Kayıt ” menüsünde yer almaktadır.

B) YENİ KAYIT ÖĞRENCİLER :

a)  Hizmet bedelinin % 10 ’ u peşinat olarak kayıt tarihinde kredi kartı ile ödenecek olup kalan tutar, Yapı ve Kredi Bankası ödeme koşulları çerçevesinde yapılabilecektir.

b)  Eğitim ücretinde, aynı yıl kurumlarımızda okuyan kardeş öğrencilerden her birine % 10 indirim uygulanır.

c)  Eğitim ücretinde, peşin ödemelerde % 5 indirim uygulanır. Peşin ödeme bedelinin % 10’u, kayıt tarihini takip eden 3 iş günü içinde; kalan tutarın da 30 Haziran 2017 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Kardeş ve burs indirimi olması durumunda peşin ödeme indirimi % 2,5’tir.

d)  Kurumlarımızın muhasebe servislerinden nakit ödeme alınmamaktadır.

e)  BURSLAR ( Okulumuza Giriş Sınav Bursu dahil ) : Yeni kayıt öğrenciler için belirlenen burs­lar, okulumuza  kayıt olduğu tarihte uygulanır. Sonraki yıllarda ise, yukarıda açıklanan “devam eden öğrencilerimize uygulanan” Nesibe Aydın Okulları Burs Yönetmeliği uygulanır

2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı servis ücretlerimiz belirlenmiştir. Ayrıntılara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Özel Nesibe Aydın Okulları Gölbaşı Kampüsü Servis Ücretleri

Özel Nesibe Aydın Okulları Yıldızlar Lisesi Servis Ücretleri

Özel Nesibe Aydın Okulları Ümitköy Anaokulu, İlkokulu ve Çankaya Anaokulları Servis Ücretleri

Yazdıre-Posta