Nesibe Aydınlılar Altay’la Eğlenceye Doydu….

Yüreğini, ruhunu, zamanını ve aklını çocuklarımıza veren herkes öğretmendir inancıyla tüm öğretmen ve çalışanlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel bir öğretmenler günü balosuyla bir araya getiren Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, aynı gece Nesibe Aydın Ailesinin 32. yılını kutlamanın da gururunu yaşadı.

Nesibe Aydın ailesine emeğini ve yüreğini veren çalışanlarına vefasını ifade eden plaket ve armağanların takdim edildiği gecede, okul aile birliğinin gerçekleştirdiği çekilişle de konuklara birbirinden güzel hediyeler dağıtıldı.

Gecenin sürprizi ise Altay oldu. Geç saatlere kadar konukları hem eğlendiren, hem de onlarla eğlenen Altay, Nesibe Aydın pastasını da Nesibe Aydın Eğitim Kurumları kurucusu Sayın Nesibe Aydın’la beraber kesti. Muhteşem gece, Nesibe Aydınlıların danslarıyla sona erdi.

Yazdıre-Posta

Anaokullarımızdan Haberler

14 Ocak 2017 Nesibe Aydın Dans Sporu Kupası

DUYURU! 14 Ocak Cumartesi günü, 08.00 - 22.00 saatleri arasında Gölbaşı Kampüsümüzde yapılacak olan Sportif Salon Dansları TÜRKİYE ŞAMPİYONASI için,…