29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çankaya Anaokulu'nda Coşkuyla Kutlandı

Ulus olarak büyük bir zafere ulaştırdığımızKurtuluş Savaşımızı yeni, güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırmamızın üzerinden tam  93yıl geçmiştir. Çankaya Anaokulu olarak tüm yaş gruplarımız ile Cumhuriyet Bayramımızı kutladık. Törenimize öncelikle saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladık. Ardından 5 yaş grubu öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlamış olduğu Cumhuriyet videosunu izledik. Takibinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için sınıfların ayrı ayrı hazırlamış oldukları şarkı ve şiirleri dinledik. Tören sonunda ise Türk Bayrakları ile sahneye çıkarak hep birlikte Cumhuriyet şarkısını söyledik. Hepimizin bayramı kutlu olsun.

Yazdıre-Posta

Anaokullarımızdan Haberler

14 Ocak 2017 Nesibe Aydın Dans Sporu Kupası

DUYURU! 14 Ocak Cumartesi günü, 08.00 - 22.00 saatleri arasında Gölbaşı Kampüsümüzde yapılacak olan Sportif Salon Dansları TÜRKİYE ŞAMPİYONASI için,…