29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çankaya Anaokulu'nda Coşkuyla Kutlandı

Ulus olarak büyük bir zafere ulaştırdığımızKurtuluş Savaşımızı yeni, güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırmamızın üzerinden tam  93yıl geçmiştir. Çankaya Anaokulu olarak tüm yaş gruplarımız ile Cumhuriyet Bayramımızı kutladık. Törenimize öncelikle saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladık. Ardından 5 yaş grubu öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlamış olduğu Cumhuriyet videosunu izledik. Takibinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için sınıfların ayrı ayrı hazırlamış oldukları şarkı ve şiirleri dinledik. Tören sonunda ise Türk Bayrakları ile sahneye çıkarak hep birlikte Cumhuriyet şarkısını söyledik. Hepimizin bayramı kutlu olsun.

Yazdıre-Posta

Anaokullarımızdan Haberler

Yarı Yıl Tatili Yol Haritamız

Öğrenciler yoğun bir çalışma temposu sonrası kısa bir molayı hak ettiler. Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Rehberlik Birimi olarak öğrencilerimizin…