Bahara Hoşgeldin Partisi

Bahara hoş geldin partisi için öğrencilerimiz ile birlikte yaptığımız hazırlıklardan sonra, partimizi yapacağımız mekân olan teras katı düzenleyerek uçan balonlar, tüllerle süsleyerek partimize hazırladık. Bahara uygun renklerde  hazırlanmış olan çiçekli taçlarımız ve yaka çiçeklerimizi takıp, rengârenk giysilerimizi giydik. Partide bize eşlik eden müzikler dışında birbirinden hareketli yarışmalarla partimizde eğlenceyi doruklara taşıdık. Evden getirmiş olduğumuz yiyecekleri birbirimizle paylaşarak afiyetle yedik. Baharı çok özlemiştik gelmesine çok sevindik.

HOŞGELDİN BAHAR…..

Yazdıre-Posta

Anaokullarımızdan Haberler

Yarı Yıl Tatili Yol Haritamız