İncek Sera Gezimizden Kareler

Öğrencilerimiz, bitki nedir sorusu ile yola çıktıkları tema çalışmaları kapsamında bitkileri görebilmek, çeşitlerini ve ölümlerini incelemek için İncek Seraya gittiler. Bitkileri incelediler. Bitkilerin tohumları, tohumların nasıl ekildiğini, filizlenmiş hallerini gördük hatta o küçük filizlerin nasıl ağaca dönüştüğünü öğrendiğimizde çok şaşırdık. Aşama aşama farklı bitkiler üzerinde büyümeyi dönüşümü gözlemleme fırsatı bulduk. Tabi bu esnada budamak, bitkiler ile sanat gibi terimler ile de tanışmış olduk. Yeni öğrendiğimiz her terimi önce kendimiz aramızda tartışıyor ne olabileceği hakkında fikirlerimizi arkadaşlarımız ile paylaşıyoruz. Ardından tahminlerimizin doğruluğunu öğretmenlerimizden yada farklı kaynaklardan edindiğimiz bilgilerle ile karşılaştırıyoruz.

Yazdıre-Posta

Anaokullarımızdan Haberler

14 Ocak 2017 Nesibe Aydın Dans Sporu Kupası

DUYURU! 14 Ocak Cumartesi günü, 08.00 - 22.00 saatleri arasında Gölbaşı Kampüsümüzde yapılacak olan Sportif Salon Dansları TÜRKİYE ŞAMPİYONASI için,…